Investoinko esimiestyöhön – vai investoinko toimintakulttuuriin?

Kuinka organisaation itseohjautuvuus ja vastuunotto vaikuttavat esimiehen onnistumiseen?

Ääriesimerkkejä itseohjautuvista organisaatioista ovat parhaiden työpaikkojen listalle nousseet menestysorganisaatiot, joissa esimiestyö tarjotaan valinnaisina palveluina.

Toisessa ääripäässä organisaatiot edelleen vankasti luottavat perinteiseen esimiestyön malliin ja kyvykkyyksiin. Siinä vastuunotto on esimiehen yksinoikeus. Käytetty kieli kertoo enemmän vastakkainasettelusta kuin tarpeesta onnistua yhdessä.

Tee tästä arvio organisaatiosi itseohjautuvuudesta ja vastuunoton kulttuurista

  • Arviointi vie aikaa vain muutamia minuutteja
  • Lähetämme raportin sähköpostilla
  • Raportti kertoo potentiaalinne parantaa suorituskykyä vastuunoton ja itseohjautuvuuden avulla

Tekemällä samaa mitä ennenkin saat samaa mitä ennenkin

Millainen on kokemuksenne esimiestyön kehittämisen investoinnin tuotosta? Missä määrin se on auttanut strategian toteutuksessa? Missä määrin näette lisäpotentiaalia sen kehittämisessä?

Missä määrin olette investoineet toimintakulttuuriin, vastuunoton ja itseohjautuvuuden kehittämiseen? Se on myös keino auttaa esimiehiä onnistumaan. Toimintakulttuurin tietoinen kehittäminen on hyödyllinen esimiestaito.

Kulttuurimuutos ja vastuunoton kulttuuri on erikoisalamme

Käytämme alan johtavan toimijan ja menetelmäkehittäjän Partners In Leadershipin moninkertaisesti palkittuja menetelmiä yksinoikeudella Suomessa. Ratkaisun vahvuus on strukturoitu muutosmenetelmä ja tuhansia kertoja koeponnistettu prosessi. Prosessin fokus on tulokset, jotka organisaatio haluaa saavuttaa.

Prosessi tuo vastuunoton keskusteluihin samat yhteiset yksinkertaiset vastuunoton mallit ja kielen, joka toimii kaikilla organisaatiotasoilla asemasta, koulutustaustasta ja aiemmasta kokemuksesta riippumatta.

Lisätietoja: www.accountability.fi

Ota yhteyttä

Sähkopostitse tai puhelimitse 040 753 77 88 / Hele Lonka.  Kiitos!