Verkosto

 

 

 

 

Accountability Oy on virallinen lisensioitu Partners In Leadershipin muutos- ja kulttuurinmuutosmenetelmien edustaja Suomessa. Lisensointi on DOOR Internationalin myöntämä.

Valmentajillamme on pitkä kokemus työelämästä: eri toimialoilta, suurista ja pienistä organisaatioista, onnistumisista, kriisitilanteista, eri tilanteissa olevista organisaatioista, erilaisista ihmisistä ja eri kulttuureista. Valmentajamme ovat käyneet läpi intensiivisen valmennuksen ja sertifioinnin Partners In Leadershipin menetelmiin. Menetelmät kattavat tulokset tuottavan prosessin: Analysoinnin, konsultoinnin, valmennuksen/fasilitoinnin, coachingin ja johtamisen.

  Linkki LinkedIn-profiiliin löytyy henkilöiden kuvasta.

 

Hele Lonka

Accountaibility Oy:n toimitusjohtaja

Sertifiointi: Accountability Builder, Leadership Builder, Lead Culture

040 753 7788, hele.lonka@accountability.fi

Toimin myös edelleen Ib Ringby Ab:n edustaja Suomessa.

 

Päivi Ainasoja

Sopimuskumppani

Sertifiointi: Accountability Builder, Leadership Builder

044 516 6199, paivi.ainasoja@ospal.fi

 

 

Kansainvälisiin toimituksiin käytettävissämme on DOOR Internationalin ja Partners In Leadershipin kansainvälinen verkosto, joka kattaa satoja valmentajia eri maissa ja maanosissa.

Partners In Leadership on jo lähes 30 vuoden ajan auttanut asiakkaitaan kasvattamaan vastuunottoa henkilökohtaisella, tiimi- ja organisaatiotasolla. Menetelmät on koeponnistettu tuhansia kertoja ja hiottu tuhansissa toimituksissa. Toimituksia on yli 100 maassa. Menetelmä on lokalisoitu kymmenille kielille.

DOOR International on Partners In Leadershipin kansainvälinen kumppani yksinoikeudella vuodesta 2012 alkaen.  DOOR on auttanut asiakkaitaan parantamaan suorituskykyään yli 30 vuoden ajan. Useat kansainväliset menestysyhtiöt ovat DOORin pitkäaikaisia asiakkaita.

 

  Examples on our international top facilitators, with link to LinkedIn from the picture

Robin Schuijt 

International Vice President at DOOR International. Before joining DOOR International in 2004 Robin has worked 20+ years in different multinationals as Sales Director in several countries.

Robin has designed, developed and delivered Accountability & Cultural Change programs on all continents, with clients 100 000+ people.

Theo Seegers

Associate Director DOOR France & Executive Facilitator. Before joining International Theo worked in corporate training and internal communications for different multinationals in France. Theo has a decidedly international and multicultural outlook and delivers in 4 languages.

 

 

Kiinnostaako yhteistyö tai ura Accountability-fasilitaattorina?

Haluatko auttaa asiakkaita saavuttamaan halutut tulokset? Oletko kiinnostunut suorituskyvyn parantamisesta Accountabilityn, Vastuunoton kulttuurin avulla? Kiinnostaako kulttuurimuutos?

Teemme mielellämme yhteistyötä. Voimme myös tarjota väylän sertifiointiin Accountability fasilitaattoriksi.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä!

Hele Lonka, 040 753 7788

Kiitos!